Summerpark Festival: Final info, timetable & ticket update

Aanstaande zondag is het zover: de tweede editie van Summerpark Festival op de nieuwe locatie, het Almere Strand. De opbouw is in volle gang, het weer gaat er steeds beter uit zien en de dj’s staan te springen om er een top editie van te maken. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er samen een heerlijke festival dag van te maken.

Tickets
De reguliere tickets zijn nog te koop voor slechts €22,50 ex. fee op www.summerparkfestival.nl. Voor de last minute beslissers zullen wij ook kaarten voor de deurverkoop reserveren. De minimum leeftijd is 18+.

Timetable
De timetable staat nu online op https://www.facebook.com/summerparkfestival/ en is te vinden in de WOOV app. Hier vind je meteen een interactieve plattegrond zodat je op het festival je vrienden nooit meer kwijt raakt. Download ‘m snel, dan mis je niets!

Los: http://bit.ly/SummerparkiOS
Android: http://bit.ly/SummerparkAndroid

Weer
Waar in de lange termijn voorspelling eerst nog regen verwacht werd, ziet het er inmiddels uit dat het droog blijft zondag en de zon zich in de middag veelvuldig laat zien. Mocht er toch onverhoopt een bui vallen, geen zorgen want de Park stage en de The Boom Room zijn volledig overdekt.

Parkeren
Het Almere strand ligt vlakbij de A6 en is gemakkelijk te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeertickets zijn online te koop via http://www.summerpark.nl/tickets/.

OV
Met 9292.nl kun je je route naar Summerpark Festival van te voren plannen. Almere Strand bevindt zich op loopafstand van NS Station Almere Poort. Volg vanaf hier de borden naar het festivalterrein. Er zijn dit weekend diverse werkzaamheden aan het spoor dus plan je reis goed van te voren.

Lockers
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op het festivalterrein. Er zijn lockers in de voorverkoop te koop op http://www.summerpark.nl/tickets/ Wel zo makkelijk, scheelt weer in de rij staan bij de lockerbalie.

Denk om elkaar
Feest verstandig en let op elkaar.
Summerpark Festival hanteert een zero tolerance beleid op alle evenementen. Dat houdt in dat hard- en softdrugs niet toegestaan zijn.