Complete line-up Summerpark Festival 2017!

Summerpark Festival verhuist naar het Almere Strand en maakt line-up bekend!

 Na het grote succes van de zonovergoten eerste editie van Summerpark Festival ligt het voor de hand dat dit keihard moet worden overgedaan. En hoe! Summerpark Festival verhuist namelijk naar één van de mooiste festival locaties in Nederland: het Almere Strand.  Deze sfeervolle locatie, gelegen aan het IJmeer, biedt Summerpark de mogelijkheid om het ultieme zomerfestival te creëren door de mix van water, bomen en een prachtig strand.

Uiteraard borduurt Summerpark Festival op deze nieuwe locatie voort op de gekozen koers van het eerste jaar: een lage entreeprijs, een ijzersterke line-up met voornamelijk artiesten van eigen bodem, de lekkerste foodtrucks en veel entertainment.

Stages en line-up

Summerpark festival heeft maar liefst vier stages met ieder een eigen karakter.

De open air stage wordt gehost door niemand minder dan Franky Rizardo met zijn Flow concept. Franky heeft o.a. Benny Rodrigues, Michel de Hey en Andrea Oliva (het gezicht van ANTS bij Ushuaia Ibiza) uitgenodigd. Goed nieuws dus voor alle fans van house, deephouse en tech-house!

Op de Park stage staan dit jaar naast populaire dj namen zoals Childsplay & The Partysquad ook 2 live artiesten uit de urban/eclectische scene: Sevn Alias & Jonna Fraser!

Uiteraard worden de techno liefhebbers niet vergeten: The Boom Room keert terug op Summerpark met o.a. ROD, Gabriel Ananda, Olivier Weiter & Juan Sanchez.

Nieuw dit jaar is de Rewind Amsterdam stage! Razend populair in Amsterdam en inmiddels ook in de rest van het land. Rewind spoelt terug naar de hits van toen en fast forward naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden.

De complete line-up:

FLOW
Andrea Oliva
Benny Rodrigues b2b Wouter S
Franky Rizardo
Jasper Fioole
Kaaiman
Luuk van Dijk
Michel de hey
Prunk b2b Chris Stussy

 

PARK STAGE
Biggi
Childsplay
Flava
Girls love djs
Johnny 500
Jonna Fraser (LIVE)
Nafthaly Ramona
The Partysquad
Sven Alias (LIVE)

 

The Boom Room
Egbert live
Gabriel Ananda
Juan Sanchez
Olivier Weiter
ROD
Stefano Richetta

 

Rewind Amsterdam
Dirrty Berry
Java
Kenny Mixe
Mitchel Kelly
Sergio Obergh
Tom Push
Walter Looks

Early bird ticketverkoop start maandag 27 februari 19:00
De Early bird ticketverkoop gaat van start op maandag 27 februari om 19:00 op www.summerparkfestival.nl. De early bird tickets kosten slechts €19,50. Was je vorig jaar aanwezig op Summerpark Festival? Dan belonen wij jou met de mogelijkheid om nu al een Loyalty ticket aan te schaffen voor slechts €14,95 (max 4 tickets per persoon).

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar www.summerparkfestival.nl of volg ons op www.facebook.com/summerparkfestival.