INFO

TICKETS

Tickets zijn te koop vanaf €22,50 per stuk (excl fee). De kaartverkoop voor Summerpark Festival start op zaterdag 24 februari om 12:00

LOCATIE

Summerpark Festival vindt plaats op het Almere Strand aan de Muiderzandweg in Almere.

TOKENS

Gedurende het festival kan er uitsluitend eten en drinken gekocht worden met festival munten. Deze kun je kopen op de daarvoor aangewezen verkooppunten. Hier kun je zowel met contact geld als met PIN afrekenen. Er staan geen pinautomaten op het festivalterrein.

MINIMALE LEEFTIJD

Om Summerpark Festival te bezoeken moet je 18 jaar of ouder te zijn. Mensen jonger dan 18 jaar worden niet toegelaten tot het festival. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Iedereen dient zijn ID kaart bij zich te hebben.

ROUTE

Om Summerpark Festival te bereiken kun je Muiderzandweg aanhouden in je navigatie. Als je in de buurt komt van het festival zie je vanzelf festival bebording. Deze moet je aanhouden om op de juiste plek te komen.

Vanaf Amsterdam (+- 30 min):
Volg de instructies richting Almere. Neem de A1 en A6. Neem dan de afrit N701 vanaf de A6. Ga verder op de Poortdreef/N701. Volg de festival bebording voor de route naar de parking van het festivalterrein.

Vanaf Utrecht (+- 30 min):
Volg de instructies richting Almere. Neem de A27. Neem dan de A1/E231. Volg hierna de A6 en neem afrit N701 vanaf de A6. Ga verder op de Poortdreef/N701. Volg de festival bebording voor de route naar de parking van het festivalterrein.

Vanaf Rotterdam (+- 60 min) / Den Haag (50 min):
Volg de instructies richting Almere. Neem de A4, A10 en A1 naar de Poortdreef/N701. Neem de A6 en dan de afrit N701. Ga verder op de Poortdreef/N701. Volg de festival bebording voor de route naar de parking van het festivalterrein.

PARKEREN

Er zijn tijdens Summerpark Festival genoeg parkeerplekken om je auto te parkeren. Volg de borden en instructies van onze parkeercrew. Vergeet niet waar je je auto hebt geparkeerd! Parkeertickets zijn van te voren te koop via eventtravel.nl

 

OPENBAAR VERVOER

Met 9292.nl kun je je route naar Summerpark Festival van te voren plannen. Almere Strand bevind zich op loopafstand van NS Station Almere Poort. Volg vanaf hier de borden naar het festivalterrein.

Check eventtravel.nl voor georganiseerde busreizen vanuit heel Nederland.

COACHES

Zoek je een simpele maar luxe manier om naar Summerpark Festival te komen? Event travel organiseert busreizen vanuit heel Nederland. Het is de perfecte oplossing als je geen auto hebt of niet wilt rijden. Je kunt je busticket bestellen op eventtravel.nl. De busreis start in een stad naar keuze en eindigt bij het Almere Strand.

LOCKERS

Er zijn lockers beschikbaar tijdens Summerpark Festival. Een locker kost €7,- en er is geen borg. De lockers werken met een cijfercode. Houd de cijfercode altijd voor jezelf!

Lockers zijn ook van te voren te huren via de ticketshop. Je ontvangt dan de dag voor het festival een e-mail met daarin je lockernummer en cijfercode. Je hoeft dan niet te wachten in de rij. Meer tijd om te feesten!

DRUGS

Summerpark Festival hanteert een zero-tolerance beleid. Dit houdt in dat alle soft- én harddrugs ten strengste verboden zijn.

CELEBRATE SAFE

Summerpark Festival vindt het belangrijk dat iedere bezoeker optimaal geniet maar hoe leuk feesten ook is, het is nooit helemaal zonder risico’s. Daarom zal er tijdens Summerpark Festival een stand van Celebrate Safe aanwezig zijn. Hier zullen vrijwilligers alle vragen over veilig feesten beantwoorden. Of het gaat om dat leuke meisje dat je zojuist ontmoet hebt, drugs en alcohol of oorbescherming, de vrijwilligers zullen jou zo goed mogelijk proberen te informeren.

EHBO

Ben je ziek of voelt iemand in jouw omgeving zich niet lekker? Twijfel niet om de EHBO op te zoeken. De medewerkers van de EHBO zullen er alles aan doen om jou te verzorgen.

BESCHERM JE OREN

Je hebt maar één paar oren, het is belangrijk dat je er voorzichtig mee omgaat. Zorg ervoor dat je gehoorbescherming draagt en afstand houdt van geluidsinstallaties. Ben je ze vergeten? Tijdens Summerpark Festival kun je altijd gehoorbescherming kopen.

SOCIAL MEDIA

De officiele hashtag voor Summerpark Festival is #Summerpark2018. Op onze sociale kanalen kun je ons volgen:

Facebook: https://www.instagram.com/summerparkfestival/
Instagram: https://www.facebook.com/summerparkfestival/
Twitter: https://twitter.com/summerparkfesti

VRAGEN

Voor vragen, opmerkingen of ander contact kun je mailen naar info@artofdance.nl. Heb je persgerelateerde vragen? Neem contact op via press@artofdance.nl